"Хоол үйлдвэрлэл, шим тэжээлийн менежмент", "Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний удирдлага, зохион байгуулалт" гарын авлагыг нээлттэйгээр байршуулж байна.
2025-08-11

ЖАЙКА Япон улсын олон улсын хамтын ажиллагааны байгууллага, Боловсролын яамтай хамтран хэрэгжүүлж буй "Монгол улсын ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоол үйлдвэрлэлийг дэмжих төсөл"-ийн хүрээнд боловсруулсан "Хоол үйлдвэрлэл, шим тэжээлийн менежмент", "Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний удирдлага, зохион байгуулалт" гарын авлагыг нээлттэйгээр байршуулж байна. Та дараах холбоосоор татаж аваарай.

🔹"Хоол үйлдвэрлэл, шим тэжээлийн менежмент" сурах бичиг

🔹"Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний удирдлага, зохион байгуулалт" гарын авлага
Холбоотой мэдээ